Posted by: BestOneOfFour | 2 Mac 2017

Testimoni Kanser Payudara Tahap 4

Mula mengamalkan Bromilin, Amigdalin & Cream Fujuen, Alhamdulillah dalam masa seminggu telah menampakkan kesan positif. Lebih bertenaga dan luka kanser payudara semakin kering.

kanser-payudara

Kepada yang ingin mencuba rawatan alternatif bromilin, amigdalin & cream fujuen sila sms / whatsapp ketalian 013-301 6699. In Sha Allah produk akan banyak membantu untuk penyembuhan.

Posted by: BestOneOfFour | 14 Februari 2017

Kanser punca 13.56 peratus kematian di Malaysia

Kanser menyumbang sebanyak 13.56 peratus kematian di Malaysia tahun lepas, kata Ketua Pengarah Kesihatan Datuk Dr Noor Hisham Abdullah.

Beliau berkata ia merupakan penyebab ketiga kematian di negara ini selepas penyakit pada sistem pernafasan iaitu 18.54 peratus dan penyakit pada sistem peredaran 22.77 peratus.

Dr Noor Hisham berkata berdasarkan MNCR (Laporan Pendaftaran Kanser Kebangsaan) 2007-2011, seramai 103,507 kes kanser baharu didiagnosis di Malaysia bagi tempoh berkenaan, yang mana 46,794 kes (45.2 peratus) merupakan pesakit lelaki manakala wanita sebanyak 56,713 kes (54.8 peratus).

“Seperti yang dinyatakan dalam laporan itu, risiko lelaki mendapat kanser ialah satu dalam 10 manakala wanita satu dalam sembilan.

“Lima kanser yang paling biasa dihidapi lelaki ialah kanser kolorektum sebanyak 16.3 peratus, paru-paru (15.8 peratus), nasofarinks (8.1 peratus), limfoma (6.8 peratus) dan prostat (6.7 peratus),” katanya dalam kenyataan hari ini.

Bagi wanita pula, lima kanser yang biasa dikesan golongan itu ialah kanser payudara sebanyak 32.1 peratus, kolorektum (10.7 peratus), serviks uteri (7.7 peratus), ovari (6.1 peratus) dan paru-paru (5.6 peratus).

Dr Noor Hisham berkata laporan MNCR seterusnya adalah bagi data dari tahun 2012 hingga 2014 dan kini ia sedang dalam proses menyiapkan pengumpulan data.

Beliau berkata Daftar Kanser Malaysia menuju ke arah automasi pemberitahuan kanser dengan menggunakan Sistem Maklumat Daftar Pesakit (PRIS).

Sistem itu merupakan aplikasi web dibangunkan oleh Health Informatics Centre (HIC) Kementerian Kesihatan yang akan dilancarkan tidak lama lagi.

“PRIS merupakan aplikasi web yang mana data boleh didaftarkan secara elektronik dan akhirnya disalurkan ke Gudang Data Kesihatan Kebangsaan (MyHDW).

“Sistem ini dijangka akan membantu pengumpulan data lebih cepat dan memudahkan penerbitan laporan pendaftaran itu,” katanya.

– BERNAMA

Posted by: BestOneOfFour | 8 Februari 2017

IKHTIAR SEMBUH DARI KANSER

Telah mencuba pelbagai produk yang berada dipasaran, namun tiada kesesuaian & kebekesanan. Alhamdulillah setelah mengamalkan Bromilin, Amigdalin & cream Fujuen, Alhamdullilah… penyakit yang dideritai sekian lama semakin berkurangan & dalam proses penyembuhan.

kanser-rawatan-alternatif

testimoni-bromilin-amigdalin-cream-fujuen-copy

Apa tunggu lagi?
Tempah dan cuba sekarang kepada diri anda dan insan tersayang.

Apa kata mereka 👇

✔ Sbb tu nak order lagi ni… Yg hitam2 tinggal satu je… itu pun dah pudar… Mungkin botol kedua boleh clear semua in shaa Allah! – Kanser payudara tahap 4

✔ Adek akk pakaikan anak dia kena ekzema… clear! Letak kat jerawat pun clear… happy dia org…

👉“Adik akak yang sapu krim tu untuk luka kanser payudara tu macam mana?” 👇

✔ Dia dah x payah g buat dressing lagi… buat sendiri je… luka dah kering n dah nak baik… colour dah dekat colour skin. – Kanser payudara tahap 4

Kanser Payudara, Prostat & lain2:
*Bromilin
*Amigdalin
*Cream Fujuen (Untuk Luka / bengkak)

Cream Fujuen : (Kesan Seawal 3-5 Hari)
Luka Kanser
Luka Kencing Manis
Ekzema & Psoriasis
Jerawat
… dan sebarang luka.

Sebarang pertanyaan sila whatsapp ketalian : 0133016699

Older Posts »

Kategori