Posted by: BestOneOfFour | 8 Februari 2017

KHASIAT BUAH NENAS DAN BIJI APRIKOT UNTUK KANSER

Dalam biji aprikot ini terkandungnya Amigdalin, yang juga dikenali sebagai Laetrile atau Nitrilosides. Nama ringkasnya adalah vitamin B17. B17 ini dapat membantu membunuh sel kanser dalam badan kita.

rawatan-alternatif

Seperti sedia maklum, badan kita sentiasa mencipta sel kanser setiap masa. Biasanya sistem imun dapat membunuh sel kanser tersebut. Akan tetapi, pada saat kita berada dalam keadaan tertekan atau tubuh badan kita berada dalam kondisi yang sangat lemah dan terdedah pula kepada persekitaran karsinogen, sel kanser menjadi sangat kuat sehingga tidak mampu untuk dimusnahkan oleh sistem imun.

Sebenarnya, terdapat banyak cara yang boleh digunakan untuk melawan kanser. Salah satunya ialah dengan membina sistem imun yang sangat kuat dan dapat melindungi anda daripada kanser. Satu lagi adalah menggunakan supplemen yang mengandungi antioksida yang dapat melawan karsinogen dalam badan seperti vitamin B17.

Walau bagaimanapun, B17 (Amigdalin) menggunakan cara yang sangat unik iaitu bekerjasama dengan sistem imun dan membunuh sel-sel kanser secara langsung jika diambil bersama Bromilin.

Oleh kerana sel-sel kanser dilindungi daripada dinding-dinding protin disekelilingnya, antibodi sistem imun gagal mengesan dan memusnahkannya. Bromelin bertindak menghadam selaput protin disekeliling sel-sel kanser untuk membolehkan sistem imun mengesan dan memusnahkannya. Itulah sebabnya bromelin merupakan suplemen penting dalam kebanyakkan protokol alternatif kanser yang bertindak sebagai pemusnah lapisan protin yang melindungi sel kanser dan memudahkan B17 membunuh sel kanser. Selagi tembok protin ini tidak dapat dimusnahkan selagi itulah sel kanser akan terselamat dari serangan antibodi badan.

“Tiap-tiap penyakit itu (ada) ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah”

👉 Sebarang pertanyaan tentang harga & pembelian sila : Whatsapp ketalian 013-301 6699

Advertisements

Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: