Posted by: BestOneOfFour | 8 Februari 2017

IKHTIAR SEMBUH DARI KANSER

Telah mencuba pelbagai produk yang berada dipasaran, namun tiada kesesuaian & kebekesanan. Alhamdulillah setelah mengamalkan Bromilin, Amigdalin & cream Fujuen, Alhamdullilah… penyakit yang dideritai sekian lama semakin berkurangan & dalam proses penyembuhan.

kanser-rawatan-alternatif

testimoni-bromilin-amigdalin-cream-fujuen-copy

Apa tunggu lagi?
Tempah dan cuba sekarang kepada diri anda dan insan tersayang.

Apa kata mereka 👇

✔ Sbb tu nak order lagi ni… Yg hitam2 tinggal satu je… itu pun dah pudar… Mungkin botol kedua boleh clear semua in shaa Allah! – Kanser payudara tahap 4

✔ Adek akk pakaikan anak dia kena ekzema… clear! Letak kat jerawat pun clear… happy dia org…

👉“Adik akak yang sapu krim tu untuk luka kanser payudara tu macam mana?” 👇

✔ Dia dah x payah g buat dressing lagi… buat sendiri je… luka dah kering n dah nak baik… colour dah dekat colour skin. – Kanser payudara tahap 4

Kanser Payudara, Prostat & lain2:
*Bromilin
*Amigdalin
*Cream Fujuen (Untuk Luka / bengkak)

Cream Fujuen : (Kesan Seawal 3-5 Hari)
Luka Kanser
Luka Kencing Manis
Ekzema & Psoriasis
Jerawat
… dan sebarang luka.

Sebarang pertanyaan sila whatsapp ketalian : 0133016699

Advertisements

Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: