Posted by: BestOneOfFour | 17 Mei 2014

AFA – PEMANGKIN PENGHASILAN SEMULA ‘ADULT STEM CELLS’

Tahukah anda kajian klinikal membuktikan tulang sum-sum (Bone Marrow) manusia berhenti menghasilkan dan mengeluarkan sel induk dewasa (Adult Stemcell) pada usia kita mencecah 25 tahun. Akibat dari kekurangan sel induk dewasa didalam darah kita akan menyebabkan kita terdedah kepada pelbagai risiko penyakit degenaratif seperti strok, darah tinggi, jantung, kencing manis, kegagalan buah pinggang dan bermacam-macam lagi penyakit yang membahayakan kesihatan tubuh manusia. Sekumpulan saintis di Amerika Syarikat menemukan sejenis mikroalga yang menjadi pemangkin kepada penghasilan sel induk dewasa dari tulang sum-sum manusia secara semulajadi.  

promosi cellmaxx
CELLMAXX yang difomulasikan dengan sejenis mikroalga (Aphanizomenon flos Aquae) adalah produk kesihatan yang unik mengandungi vitamin, mineral, Essential fatty asids, beta carotene dan Amino Asid yang seimbang. Produk ini juga kaya dengan PEA, Polysaccharide, LSelectin Ligand dan Phycocynin yang mampu mengalakkan penghasilan Stem Sel Dewasa dari tulang sum-sum secara semulajadi.

Produk ini mampu mengalakkan penghasilan Stem Sel Dewasa dan NK Sel didalam tubuh manusia secara semulajadi dan menyembuhkan pelbagai jenis penyakit degeneratif seperti Strok, Kerosakkan Hati dan Buah Pinggang, Diabetes, Penyakit Jantung, Arthiritis, Darah Tinggi, Kanser, Leukimia, Kemurungan, Sawan, Gout, dan lain-lain lagi.  

Pengambilan AFA secara berterusan mampu mengalakkan penghasilan Natural Killer (NK) Sel sebanyak 40% dari dalam darah ke tisu-tisu sekaligus membunuh sel-sel kanser secara semulajadi.

Untuk pertanyaan dan pembelian sila PM / Hubungi / SMS / WhatsApp – Sham 0133016699

Advertisements

Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: