Posted by: BestOneOfFour | 19 Januari 2014

KANSER : Kenali Lebih Awal Musuhmu & Hadapi Dengan Senyuman…

Percayakah anda? “Sel-sel kanser sangat lemah dan mudah terjejas, tidaklah SEKUAT sebagaimana” dilaungkan dan dikampenkan “selama ini, bahkan sel kanser jauh lebih lemah daripada sel-sel sihat. Hal ini sangat mudah untuk membunuh sel-sel kanser JIKA ANDA, boleh mencipta / keadaan persekitaran LINGKUNGAN SEKELILINGNYA, WAKTU SINGKAT & STRATEGI TEPAT untuk “mengganggu” baik sel-sel kanser logistik dan struktur DNA sel kanser tersebut, yang berkesudahan pada “Kematian sel-sel kanser”, dan bukan berkesudahan pada kemerosotan dan penurunan kualiti hidup anda dimasa akan datang. “

bromilin, amigdalin & aprikot

Jangan memandang rendah terhadap kemampuan tubuh kita untuk merawat sendiri. Untuk pengetahuan dan menjadi catatan, bahawa kanser adalah penyakit yang multi-ubah dan multi-kekurangan, maka protokol rawatan yang cepat serta tepat dengan memberikan fokus perhatian pada “root” (akar) kanser yang bersembunyi dan bergerak dalam bloodstream (aliran darah), sesungguhnya akan dapat mematikan sel-sel kanser dan menghentikan penyebarannya dimasa datang, berbanding HANYA memberikan perhatian dengan menghentikan / mengurangkan sementara “symptom” (gejala baik berupa tumor atau pembengkakannya saja).

“Kanser harusnya tidak diperlakukan sebagai penyakit bersifat setempat pada organ tertentu saja. Kanser menyerang seluruh tubuh, dan kerana itu kita harus menguatkan seluruh tubuh.

Vitamin B17 adalah suatu bahan semulajadi yang ditemui didalam ribuan jenis tumbuhan dan buah-buahan yang boleh merosakkan sel-sel kanser sebelum kanser tersebut mempengaruhi sel-sel bukan kanser lain. “

Dr. Hans Nieper – Cancer Specialist & Health Advisor for President Reagan’s treatment. His colon cancer to be treated with Vitamin B17 by Dr Hans Nieper, in Hanover, Germany.

“B-17 adalah bahan anti kanser yang paling berkesan yang pernah diuji!” Dr Kanematsu Sugiura – Japanese Cancer Research Scientist at Sloan Memorial Ketering Cancer Research Center in New York.

Advertisements

Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: