Posted by: BestOneOfFour | 4 Oktober 2012

Testimoni Thyriod Setelah Makan B17 Aprikot

Petang tadi sms seorang pembeli B17 Aprikot dari Inanam, Kota Kinabalu, Sabah. Saja jer nak tau perkembangan sipemakan setelah mengambil vitamin B17 Aprikot ini sejak 2 bulan yang lepas. Ada perubahan ke atau tidak setelah makan vitamin ni. Saya ni jenis yang bukan sahaja sekadar menjual dan lepas tu biarkan sahaja. Nak juga tahu keberkesanan dan tahap kesihatan setelah makan B17 ni. Kepada setiap pembeli B17 dari saya, saya doakan semoga anda cepat sembuh dan sihat secepatnya… itulah yang saya harapkan sebenarnya.

Smsnya berbunyi: Sebenarnya ibubapa saya yang makan vitamin ni. Bapa saya ada Tyriod dan hampir kena serang sakit jantung… badan semakin kurus. Setelah makan vitamin ini selera makan bertambah-tambah. Alhamdulillah semakin berisi. Dan saya nampak kesihatannya semakin baik. Semakin bertenaga dari sebelum ini. Sebelum ini dia nampak macam penat-penat. Start bulan puasa hari tu dia ambil vitamin B17 ni.

Bagi saya semoga kesihatan pakcik tu bertambah baik selepas ini dan cepat sembuh dari penyakit yang diidapinya dan kepada yang diluar sana yang masih tercari-cari vitamin yang dapat membunuh sel-sel kanser saya syorkan / mencuba makan B17 Aprikot ini untuk pencegahan dan penyembuhan. Saya hanya sekadar membantu kepada mereka yang memerlukannya.
Advertisements

Responses

  1. saya mahu tanya. Adakah sesuai pesakit kanser usus tahap 4 makan bii aprikot. pesakit sudah menjalani pembedahan usus besar

    • Amat sesuai untuk pencegahan dari sel kanser menyerang semula.


Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: