Posted by: BestOneOfFour | 23 September 2012

Makanan Untuk Pesakit Kanser

“Sakit, sakit amat-amat terasa bila ubat dititiskan dan alirannya menjalar ke kelenjar-kelenjar. Rambut menjadi gugur, kuku menjadi hitam dan badan sentiasa panas dan letih. Tambahan pula belakang sentiasa sakit kerana sel-sel kanser telah menular ketisu-tisu tulang. Beginilah kesannya akibat dikemoterapi.

Kekadang, berminggu-minggu dikatil hospital, sampai punggung kecut dan mengecil. Emosi sudah tak terkira menahan boring, lamanya terlantar. Orang pun dah jemu melawat. Ubat-ubat yang bermacam-macam warna umpama memakan kekacang yang banyak dijual di pasar raya. Alih-alih doktor kata “Penyakit makcik ni dah tahap 4, tapi makcik tetap kena makan ubat ni, buat prosedur itu dan ini. Bagaimana perasaan anda? Bagaimana kesudahannya?

Walaupun didiagnos dengan KANSER, bukanlah penghujung untuk kehidupan anda. Kami ada alternatif untuk rawatan dan penyelesaian penyakit ini:

Biji Aprikot adalah seumpama anak panah yang dilepaskan tepat pada mata sasaran yang telah digunakan untuk merawat beratus ribu pesakit. Mereka telah sembuh dengan sempurna dan hidup normal, walaupun telah diramal akan mati untuk beberapa bulan atau tahun sahaja.

Ini adalah satu keajaiban dari Tuhan, setiap kejadian Nya ada manfaatnya. Sebagai contoh buah aprikot, manis dan lazat dimakan, bijinya pula sangat keras, tetapi isi didalam bijinya mempunyai penawar yang besar untuk mengubati penyakit yang hari ini tidak boleh dirawat oleh pakar perubatan moden.

Rencana ini bukanlah untuk mencari publisiti, keuntungan semata-mata, tetapi kebenaran dan kisah benar yang menguntungkan masyarakat. Kita tidak boleh berdiam diri dan mengikut kehendak mereka yang mahu mendapat keuntungan dari kita dan mempercayai kata pakar perubatan kerana mereka adalah makhluk yang menggunakan akal yang terbatas dan bahan kimia buatan manusia. Apa yang penderita penyakit ini dapat dari mempecayai dan menurut kehendak mereka ialah kehilangan wang dan melalui masa yang penuh kesakitan dan penderitaan menunggu datangnya maut.

Jika ubatan ciptaan manusia sudah tidak dapat memberi penyembuhan maka beralihlah berusaha dengan menggunakan ubatan Tuhan iaitu yang Pertama: Menggunakan Air yang suci lagi bersih kerana ia bersifat alkali, Sel kanser tidak boleh hidup dalam air yang bersifat alkali, jadi gunakanlah air mineral semulajadi atau air tapis yang mempunyai tanah sebagai agen penapisnya.

Yang kedua: Memakan makanan yang tidak berkimia dan bahan pengawet, kita selalu memakan ulam-ulaman dan kita juga mengetahui bahawa yang pahit itu lah ubat. Biji Aprikot sememangnya pahit juga lemak dan mengandungi banyak vitamin B17 yang boleh langsung membunuh sel kanser dan menyerang apa-apa sel yang tidak normal.

Jadi tidak hairanlah banyak testimoni menunjukkan kejayaan penyakti kanser tidak kira kanser apa sekali pun, malah hasil yang sama boleh diperolehi kepada pesakit Kencing Manis, Darah Tinggi, Gaout, Buah Pinggang, Jantung, Resdung dan bermacam-macam lagi penyakit.

Sekian, semuga bukan sahaja anda sihat minda, tubuh dan juga rohani, tetapi generasi kita akan datang, berfikir dengan tenang dan bertindak kerana keputusan anda akan menentukan bentuk rupa dan penyakit generasi anda dan kita semua.

 

Advertisements

Responses

  1. Salam..ayah sy menghidap kanser usus..soalan sy setelah ayah sy telah d bedah dan beransur sembuh makanan apa yg perlu kami berikan dn sediakan kepada dia?

  2. ORANG PREGNANT BOLEH MAKAN KA?

    • TAK BOLEH.


Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: