Posted by: BestOneOfFour | 28 April 2012

KANSER SEMBUH 100 PERATUS

Ramai orang yang tidak percaya bahawa kanser dapat di sembuhkan 100%. Mereka ingin bukti secara ilmiah bahawa kanser benar-benar boleh di sembuhkan. Apa yang mereka inginkan adalah: Apakah B17 telah di uji di makmal dan apakah hasil ujian makmal terhadap B17.

Adakah vitamin B17 bekerja di makmal?

Pada 1953 para penyelidik penyakit kanser di California melapurkan, dalam lapuran tersebut mereka menggunakan dosis B17 atau Amygdalin atau laetrile jauh lebih rendah dari yang di guankan saat ini ( dibawah 1500mg sehari ) lapuran tersebut menunjukan” 100% pesakitnya yang dikaji berkata ada peningkatan dalam erti kesejahteraan dalam hidup, nafsu makan semakin meningkat, mendapatkan berat badan yang sempurna, dan penurunan rasa kesakitan dengan cepat sekali…”

Selama lima tahun, antara tahun 1972 dan 1977 Vitamin B17 di uji lagi dengan standar ujian yang sangat ketat di uji di Sloan-Kettering Institute for Cancer Research di Manhattan bawah penyeliaan dan arahan Dr Sugiura. Maknanya setelah melalui proses ujian selama 5 tahun, barulah mereka mendedahkan hasil ujian mereka pada masyarakat umum hasilnya sangat menggemparkan.

Sesungguhnya segala penyembuhan dari ALLAH s.w.t ,

kepada Maha Pencipta Segala Penyakit (Musibah) dan Maha Memberi Penyembuhan ..

Insya ALLAH ( dengan izinNya )

Apakah Pandangan Pakar dan Saintis mengenai Vitamin B 17 ?

Menurut Dr Philip E . Binzel , Pakar Kanser, Ohio , Usa : “ B 17 bahan alam semulajadi yang terdapat di dalam pemakanan nitrilosides ini boleh memusnahkan sel-sel kanser serta menyuburkan sel-sel bukan kanser” .

Dr . Micheal Tait, Fountain of Life Clinic, Gold Coast, Australia : “ Kanser adalah penyakit metabolic, terdapat bukti kukuh bahawa pengurangan vitamin B-17 daripada makanan harian kita adalah penyebab utama seseorang mendapat kanser” .

Dr Dean Burk, Pakar Kanser dari Jerman yang mengkaji secara terperinci : “ Dibawah mikroskop kami masukkan B17 keatas sel kanser, kami melihat bahawa sel-sel kanser itu mati dengan cepat sekali”.

Dr Hans Nieper , Pakar Kanser dari Jerman Barat “ Setelah melebihi 20 tahun bekerja sebagai pakar, saya mendapati vitamin B17 jauh lebih baik mahupun pencegahan. Saya berpendapat bahawa tiada lain melainkan Vitamin B17 yang dapat mengawal semua jenis kanser”.

-TIDAK SESUAI BAGI WANITA YANG HAMIL–

Setiap penyakit ada penawarnya. Apabila bertemu dengan kaedah rawatan yang betul dan sesuai serta tepat penawarnya, Insya Allah akan sembuh segala derita sakit samada jasmani mahu pun rohani. Allah s.w.t. menurunkan penyakit dan di samping penyakit itu juga disertakan penawarnya. Terpulang kepada manusia untuk mencari kaedah rawatan yang sesuai dan mengolah segala isi alam ini untuk menjadikannya penawar bagi penyakit yang dideritai.

 

Advertisements

Responses

 1. Ada testimoni untuk penyakit SLE yang boleh sembuh dengan menggunakan aprikot ni..

  • 6 Julai 2012, pesakit SLE telah menjalani pemeriksaan tebaru di Hospital Tawakkal Kuala Lumpur seperti biasa dilakukan setiap dua bulan. Yang mengembirakan dimana Doktor telah mendapati pesakit telah sembuh 100% setelah ujian darah dan air kencing didapati normal.

   Testimoni : Saya disahkan menghidap sakit SLE oleh doktor pakar di Hospital Ampang Puteri pada sekitar tahun 2010. Kemudian saya dihantar ke Hospital Tawakkal KL untuk mendapat rawatan pakar.

   Setelah setahun menggunakan steroid sebagai rawatan, saya mula mengambil rawatan alternatif pada bulan March 2012. Saya menggunakan B17, SSG, Bromilin dan Graviola Extract selama 4 bulan secara konsisten. Setelah itu saya pergi menjalani pemeriksaan doktor dan doktor amat terkejut apabila saya disahkan normal seperti biasa kembali.

 2. klu ada fabroid dlm perut blh mkn tak utk kecukan atau matikan fabroid

  • Boleh. Sebaiknya buka kapsul untuk permudahkan penghadaman. Amalkan makan sepotong nenas dan selepas setengah jam baru ambil B17 Aprikot.

 3. Apakah dia itu B17?


Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: