Posted by: BestOneOfFour | 1 November 2011

KANSER! HARAPAN TERAKHIR

Pakar-pakar perubatan mengatakan bahawa tiada penawar untuk kanser melainkan melalui radiotherapy dan chemotherapy. Walaubagaimanapun, kedua-dua rawatan ini amat menyakitkan dan peluang untuk sembuh selepas menjalani rawatan ini juga agak tipis. Pernahkah anda melihat pesakit kanser yang telah dirawat dengan kaedah tersebut? Ada yang menjadi semakin kurus. Ada yang gugur rambut. Adakah ini yang dikatakan penawar? Sekiranya anda, keluarga anda, sahabat anda atau sesiapa sahaja yang anda kenali disahkan menghidap kanser. Mahukah anda melihat mereka menjadi semakin lemah dengan rawatan yang diberikan? Pastinya tidak.

Sejarah Vitamin B17

Sebenarnya penawar bagi kanser telah ditemui oleh Dr. Ernest T. Krebs pada tahun 1950. Beliau adalah seorang doktor biokimia dan telah membuat pelbagai penyelidikan tentang penawar yang telah ditemuinya itu selama bertahun-tahun. Beliau menamakannya sebagai Laetrile atau vitamin B17. Namun perkara ini tidak disenangi oleh organisasi multinasional farmaseutikal. Organisasi ini melancarkan propaganda bahawa Vitamin B17 membawa maut dan tidak berkesan merawati kanser. Vitamin B17 tidak diiktiraf dan tidak dibenarkan sebarang pengeluaran dan penjualan di Amerika Syarikat.

Pastinya ada agenda tersembunyi disebalik propaganda yang ditimbulkan itu, sedangkan organisasi ini tahu dan pasti bahawa Vitamin B17 memang berkesan merawat kanser. Ianya ditimbulkan kerana  industri radiotherapy, chemotherapy, X-ray dan pembedahan kanser yang mengaut keuntungan besar pasti akan musnah dan menutup periuk nasi mereka yang terlibat dengan bidang ini. Mesin-mesin yang bernilai jutaan dan ribuan USD akan tersadai. Ubat-ubat penahan sakit seperti morfin, pain killer dan sebagainya tidak akan dapat dijual. Doktor-doktor tidak akan dapat membuat pembedahan untuk membuang sel-sel kanser.

Sebagai seorang Muslim, adakah anda tidak yakin dengan Hadis Nabi S.A.W :

“Tidaklah Allah menurunkan suatu penyakit, melainkan Dia menurunkan ubat baginya” (Ibnu Maajah)

Sebenarnya bahan semulajadi di sekeliling kita adalah sumber utama vitamin B17. Antara bahan yang banyak mengandungi vitamin B17 adalah biji buah apricot.

VITAMIN B17 – SUMBER SEMULA JADI YANG TERBUKTI UNTUK RAWATAN KANSER .

BUKTI NYATA

Dr Ernesto Contreras , Oasis of hope Hospital. Beliau telah berjaya merawat 100,000 lebih pesakit kanser menggunakan Vitamin B-17.

Apakah Pandangan Pakar dan Saintis mengenai Vitamin B 17 ?

Menurut Dr Philip E.Binzel, Pakar Kanser, Ohio, Usa. B 17 bahan alam semulajadi yang terdapat di dalam pemakanan nitrilosides ini boleh memusnahkan sel-sel kanser serta menyuburkan sel-sel bukan kanser.

Dr.Micheal Tait, Fountain of Life Clinic, Gold Coast, Australia. Kanser adalah penyakit metabolic, terdapat bukti kukuh bahawa pengurangan vitamin B-17 daripada makanan harian kita adalah penyebab utama seseorang mendapat kanser.

Dr Dean Burk , Pakar Kanser dari Jerman yang mengkaji secara terperinci. Dibawah mikroskop kami masukkan B17 keatas sel kanser, kami melihat bahawa sel-sel kanser itu mati dengan cepat sekali.

Dr Kanematsu Suguira, Penyelidik Kanser terkenal didunia. B17 adalah ejen anti barah paling berkesan yang pernah diujinya.

Dr Ernest Kreb Jr, pakar biochemist Pengasas Vitamin B15 dan B17. B17 adalah harapan utama dan terakhir didalam terapi kanser.

Dr Hans Nieper, Pakar Kanser dari Jerman Barat. Setelah melebihi 20 tahun bekerja sebagai pakar, saya mendapati vitamin B17 jauh lebih baik mahupun pencegahan. Saya berpendapat bahawa tiada lain melainkan Vitamin B17 yang dapat mengawal semua jenis kanser.

PEMBELIAN B17 APRIKOT KLIK SINI

Advertisements

Responses

  1. “Dr Ernesto Contreras , Oasis of hope Hospital. Beliau telah berjaya merawat 100,000 lebih pesakit kanser menggunakan Vitamin B-17.”

    Di mana anda mendapat maklumat ini? Boleh sertakan pautan?


Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: