Posted by: BestOneOfFour | 30 Jun 2011

Biji Aprikot Penawar Mujarab Untuk Kanser

Tidak ramai yang ketahui bahawa penyakit kanser adalah sebenarnya boleh diubati. Sumbernya adalah dari pohon Biji Aprikot. Sukar untuk dipercayai dan diyakini, tetapi inilah kurniaan dari Maha Pencipta kita.

Biji Aprikot mengandungi Vitimain B17 yang amat tinggi dan ianya juga mengandungi satu molekul yang dipanggil Cynade/Latriel yang amat merbahaya kepada sel kanser. Hanya kepada sel kanser sahaja. Ia bertindak sebagai pembunuh kepada sel kanser !

Begitu indah ciptaan dan nikmat dari Allah yang tidak kita ketahui. Cynade/Latriel TIDAK MERBAHAYA KEPADA SEL-SEL LAIN SELAIN DARI SEL KANSER.. kerana Cynade/Latriel tidak bertindak balas terhadap sel-sel normal (sel-sel sihat). Nikmat yang Allah beri kepada sekalian manusia dijumpai oleh seorang pakar bernama Dr. Ernst Kerrb Jr. di UK pada tahun 1952 lagi !!

Selama ini kita telah ‘dididik’ dengan ‘kebaikan’ Chemotherapy dan Radiotherapy yang sebenarnya hanya mendatangkan kemudaratan kepada tubuh badan kita (jangkamasa panjang mahupun singkat). Sebenarnya kita ini adalah hanya sebagai bahan ujikaji untuk mencari penawar kanser dengan penggunaan dadah-dadah berchemical tinggi ini.

Walhal ubat untuk penyakit kanser hanya lah terdapat pada buah aprikot.. iaitu bijinya yang pahit itu. Sukar untuk percaya tetapi itu lah hakikat yang saya ingin berkongsi dengan tuan/puan semua. Kos penyembuhan yang AMAT MURAH jika dibandingkan dengan kos perubatan moden. Yakinilah. Cubalah. Tidak rugi untuk mencuba, kerana ianya hanyalah dari sumber semulajadi.

Untuk pembelian b17aprikot sila klik disini

Advertisements

Sila berikan alamat email anda yang betul untuk tujuan saya membalas soalan yang diajukan.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: